20130613

You're that kind of persons that people write songs about


 Oltiin tänää tyttöjen kans pitkästä aikaa ihan vaan kuvailees. Mulla oli myös pitkästä aikaa kiharat, tosin ne ei oikee tykänny tosta kosteesta ilmasta ja ajamisesta joten no, se siitä. Oli kuitenki kivaa tehä jotain erilaista ku mitä yleensä tehään ja ajatus kuvailureissusta lähti siitä, et Siirille piti saada uus profiilikuva. Ja niihä me saatiinki upeesta tytöstä upee kuva.



Peruskuvailut: ensin päivitetään instagramiin uusia kuvia ja sit vasta kuvaillaan kameroilla. Käyhän se näinkin.






 Löydettiin metsästä tollanen laavu ja päätettiin istahtaa siihen hetkeks aikaa. Sen vieres oli ihana pelto mistä sai kauniita kuvia. En oo hetkeen nähty mitään yhtä upeeta: siel oli nii vihreetä ja paljon kukkia. Loppuun viel kuva siitä, miten tekniikkariippuvaiseks nuoret on menny..


Lopuks mentiin viel Siirille iltateelle ja samalla saatiin Anniinan kans lukee Siirin meistä kirjottama teksti. Upeeta. Miten kauniisti ihminen voikaan toisesta kirjottaa. Osaisinpa mäkin.

Tää postaus oli tällä kertaa aika vähäsananen mut kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa. Lisäks mulla on niin väsy, ettei ajatukset kulje kunnolla joten ehkä näin on parempi.

2 kommenttia: