20130621

HYVÄÄ JUHANNUSTA !






Viime juhannus. Kaikki oli niin erilailla, mut toisaalta ei. Tää juhannus vietetään samas porukas ku viime vuonna, toki osa porukasta on vuoden aikan ehtinyt vaihtumaan. Tää juhannus tullaan viettään samassa paikassa ku edellisvuonnakin. Muistan vieläki miten viime vuonna viikkoo ennen ja jälkeen juhannusta kukaan ei oikeestaan puhunut mistään muusta. Kaikki odotti sitä niin suurella innolla. Osa porukasta meni kärryssä, mut mä en uskaltautunut sinne vielä silloin. Tänä juhannuksena oon onneksi vapaalla, viime vuonna oli vähän tuskasta mennä töihin 11 seuraavana aamuna..

Me aloteltiin juhannuksen viettoo eilen jo vähän pienemmässä porukassa. Oltiin eka meillä ja sit mentiin kylälle telttabileisiin. Niistä on kuitenkin jo selvitty ja tästä illasta ei voi tulla mitään muuta ku onnistunut. Näkee niin paljon ihmisiä ja saa viettää koko illan niiden rakkaimpien ystävien ja kavereiden kanssa. Yöllä suunniteltiin nukkuvamme flikkain kanssa makuupusseissa lattialla. Mitähän siitäkin tulee.
Tän postauksen tarkotuksena oli kuitenkin tulla vaan pikasesti toivottamaan hyvää juhannusta, toivottavasti te saatte viettää sen yhtä hyväs porukas ja aurinkoises sääs kun mekin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti