20130719

We all have bad days, but one thing is true; no cloud is so dark that the sun can't shine through

Olin yks viikonloppu piknikillä ihanien ystävien kanssa. Käytiin hakees kaupasta kuohuviini-laseja, muffinseja ja limsaa ja päätettiin istahtaa kukkulalle, joka sijaitsee lähellä kaikkea ja sieltä näkeekin hyvin mitä kylällä tapahtuu. Vitsit että tykkään näistä kuvista. Ihana aurinko, kesä ja se fiilis.

Tiistaista asti oon majaillut kotona ja tänään suuntaan taas takasin järvelle. Tällä kertaa vain pikavisiitille - sunnuntaina tai viimeistään maanantaiaamuna aattelin tulla takasin. Toisiks viimenen viikonloppu töissä tänä kesänä. Upee fiilis. Oon edelleen täysin tyytyväinen tohon työhön ja siihen fiilikseen mikä siel on. Päivät menee kestohymy kasvoilla, kahvia juoden ja asiakkaiden kanssa jutellessa. Toki siel välillä saa töitäkin tehdä, mut tykkään siivota. Ihana saada purkaa energiaa jonnekkin.

Kotoillessa oon ehtinyt käymään pari kertaa Anniinan kanssa salilla, lenkkeillyt yksin ja hyvän ystävän kanssa, pyöräillyt, käynyt mustikassa ekaa kertaa yksin (!!), halaillut (etenkin ihanaa Tessua) lemmikkejä, makoillut sohvalla, rentoutunut, odottanut salkkareiden uusintojen alkamista et sais jotain tekemistä, nauttinut perheen seurasta ja ajatellut, et mä oon onnellinen. Eilen istuin rappusilla miettimässä elämää pari tuntia ja rakastuin kesän sadekuuroihin jotka kestää vaan vähän aikaa eikä ne oo ees kylmiä.

Eniten mielessä kuitenkin on ollut se, et ihanaa asua kahdessa kodissa.

2 kommenttia:

  1. hei vähä hauska kun löytää kotipaikkakuntalaisten blogeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai oot täältä päin :) haha jep!

      Poista