20130606

So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about








Eilen sisko tuli aamulla herättään mut ja ehdotti et jos lähettäis kuvaileen. Kävin nappailees sille kuvia kiitoskortteihin ja molemmat tunnuttiin olevan tyytyväisiä lopputulokseen. Joku hyönteinen pisti mua jo ekassa paikassa ja loppuajan sattu niin paljon. Käytii välillä hakees kotoo buranaa ja sit taas jatkettiin.

Eilen illalla siivoilin ja sain siinä samalla inspiraation, et haluisin maalata. Onneks meillä oli valkosta huonekalumaalia ja puhtaita pensseleitä nii sain alottaa hommat saman tien. Maalasin peilin, nojatuolin, penkin ja lipaston - aamulla suihkuttelin spray-maalilla muutamat kopat vaaleiks kans. Oon kaikkiin niin tyytyväinen! Yritän ottaa niistä viikonlopun aikana muutamat kuvat niin saan ne esille tännekin.. :-)

Tänään olin pitkästä aikaa ihan vaan kylällä ystävien kanssa juttelemassa ja pitämässä kivaa. Kotiin tultuani kävin pitkästä aikaa heittääs tikkaa, vitsit olin ihan unohtanut miten hauskaa se on! Huomenna pidetään vähä erilainen ilta ku yleensä, mennään järvelle souteleen, pelaan lentopalloo ja grillaamaan. Siitä lisää myöhemmin :-)

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti