20130604

Be open for anything at any time, do not fret the past but learn from it and make new memories every day because there is only one life and one chance




Upeeta saada vihdoin alottaa tää kesäblogi ja just Anniinan kans. Yhteistyö tulee helpottaa blogin pitämistä huomattavasti siitä, mitä se oli sillon kun yksin kirjotteli. Nyt ei tartte - eikä voi - enää päättää kaikesta ite eikä oo samanlaista velvollisuuden tunnetta siitä, et ois pakko päivittää.

Ekan blogini perustin jo kutosluokalla ja siitä eteenpäin oon aina kokenu olevani bloggaaja jollain tasolla. Välillä oon pitäny taukoja, mut ajatus blogin pitämisestä on kuitenki aina tuntunu hyvältä. Lopetin edelliseen blogiin kirjottamisen huhtikuussa, koska tuntu et aika ei riittäny ja jostain oli pakko luopuu. Nyt kuitenki kesällä mulla on paljon aikaa kirjottaa, valokuvata ja panostaa tähän juttuun täysillä.

Toivottavasti seuraavat 2 ja puol kuukautta tulee olee mahtavaa aikaa, sillä tää on viimenen kesä tutussa porukassa.  Tää tulee olee myös viimenen kesä alaikäsenä, ennen kirjotuksii ja ku ehdin oikeesti lomailee kunnolla. Hyvää kesänalkua! :)


Tästä pääsette seuraamaan blogia bloglovinin kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti